Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny24 článků
4 články
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- Levente KaraffaProfessor and Chair, Department of Biochemical Engineering, University of DebrecenE-mailová adresa ověřena na: science.unideb.hu
- Kálmán Zoltán VáczyEszterházy Károly Catholic University, Food and Wine Research InstituteE-mailová adresa ověřena na: uni-eszterhazy.hu
- István PócsiUniversity of DebrecenE-mailová adresa ověřena na: science.unideb.hu
- Sándor BiróUniversity of DebrecenE-mailová adresa ověřena na: med.unideb.hu
- Mahendra RaiSGB Amravati UniversityE-mailová adresa ověřena na: sgbau.ac.in
- Gyöngyi GyémántUniversity of DebrecenE-mailová adresa ověřena na: science.unideb.hu
- Zsolt KarányiDept. of Internal Medicine, University of DebrecenE-mailová adresa ověřena na: med.unideb.hu
- Tünde PusztahelyiUniversity of DebrecenE-mailová adresa ověřena na: agr.unideb.hu
- Ronald P. de VriesWesterdijk Fungal Biodiversity InstituteE-mailová adresa ověřena na: westerdijkinstitute.nl
- Mahdi EsmaeiliIslamic Azad University (Kashan branch)E-mailová adresa ověřena na: iaukashan.ac.ir
- Tamas EmriUniversity of Debrecen, Department of Biotechnology and MicrobiologyE-mailová adresa ověřena na: science.unideb.hu
- József ProkischUniversity of Debrecen, Nanofood Laboratory, HungaryE-mailová adresa ověřena na: agr.unideb.hu
- Imre J. HolbFull Professor, University of DebrecenE-mailová adresa ověřena na: agr.unideb.hu