Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny3 články
3 články
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- Busarakorn MahayotheeAssist. Prof. at Department of Food Technology, Silpakorn University, ThailandE-mailová adresa ověřena na: su.ac.th
- Joachim MüllerProfessor of Agricultural Engineering, University of Hohenheim, Stuttgart, GermanyE-mailová adresa ověřena na: uni-hohenheim.de
- Takashi KobayashiKyoto UniversityE-mailová adresa ověřena na: kyoto-u.ac.jp
- Jintana WiboonsirikulPhetchaburi Rajabhat UniversityE-mailová adresa ověřena na: mail.pbru.ac.th
- Marcus NagleInstitute of Agricultural Engineering, University of HohenheimE-mailová adresa ověřena na: uni-hohenheim.de
- Rungnaphar PongsawatmanitAssociate Professor of Food Engineering, Department of Product Development, Kasetsart UniversityE-mailová adresa ověřena na: ku.ac.th
- Kyuya NAKAGAWAKyoto UniversityE-mailová adresa ověřena na: cheme.kyoto-u.ac.jp
- U. S. van der SchaafJr Research Group Leader - Food Process Engineering - Karlsruhe Institute of TechnologyE-mailová adresa ověřena na: kit.edu
- Weerachet JittanitKasetsart UniversityE-mailová adresa ověřena na: ku.ac.th
- Christian HuckLeopold-Franzens Universität InnsbruckE-mailová adresa ověřena na: uibk.ac.at
- Khwanjai KlinchongkonLecturer at Department of Food Technology, Faculty of Engineering and Industrial Technology
Sledovat
Pramote Khuwijitjaru
Associate Professor, Department of Food Technology, Silpakorn University, Thailand
E-mailová adresa ověřena na: su.ac.th - Domovská stránka