Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny5 článků
1 článek
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- Soo-Jin HeoKorea Institute of Ocean Science & TechnologyE-mailová adresa ověřena na: kiost.ac.kr
- Min-Cheol KangKorea Food Research InstituteE-mailová adresa ověřena na: kfri.re.kr
- K.K. Asanka SanjeewaDepartment of Biosystems Technology, Faculty of Technology, University of Sri JayewardenepuraE-mailová adresa ověřena na: sjp.ac.lk
- Se-Kwon KimProfessor, Department of Chemistry, Pukyong National University, Republic of KoreaE-mailová adresa ověřena na: pknu.ac.kr
- Ilekuttige Priyan Shanura FernandoPostdoctoral fellow @ University of AlbertaE-mailová adresa ověřena na: ualberta.ca
- Won-Kyo JungPukyong National University, Busan, Republic of Korea (ex- Chosun Univ.)E-mailová adresa ověřena na: pknu.ac.kr
- Lei WangOcean University of ChinaE-mailová adresa ověřena na: ouc.edu.cn
- Thilina U. JayawardenaUniversité du Québec à Trois-RivièresE-mailová adresa ověřena na: uqtr.ca
- BoMi RyuAssociate Professor, Major of Food Science & Nutrition College of Fisheries Science, PukyongE-mailová adresa ověřena na: pknu.ac.kr
- Prof. Kalpa W. Samarakoon (PhD)Professor in Biotechnology, KDU-CARE, General Sir John Kotelawala Defence University, RatmalanaE-mailová adresa ověřena na: kdu.ac.lk