Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny3 články
0 článků
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- József ProkischUniversity of Debrecen, Nanofood Laboratory, HungaryE-mailová adresa ověřena na: agr.unideb.hu
- Attila SztrikCentre for Agricultural and Applied Economic Sciences, University of Debrecen, HungaryE-mailová adresa ověřena na: agr.unideb.hu
- Szabó SzilárdUniversity of DebrecenE-mailová adresa ověřena na: science.unideb.hu
- Éva Domokos-Szabolcsyassociate professor of University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food SciencesE-mailová adresa ověřena na: agr.unideb.hu
- Prof. Miklós G. FáriDepartment of Applied Plant Biology, University of Debrecen, HungaryE-mailová adresa ověřena na: agr.unideb.hu
- Gyöngyi GosztonyiUniversity of Debrecen, HungaryE-mailová adresa ověřena na: agr.unideb.hu
- Mohsen ZommaraProfessor of Dairy Science, Faculty of Agriculture, Kafrelsheikh UniversityE-mailová adresa ověřena na: agr.kfs.edu.eg
- Hassan El-RamadyProf. Dr. rer. nat, Soil and Water Dept., Faculty of Agriculture, Kafrelsheikh University, EgyptE-mailová adresa ověřena na: agr.kfs.edu.eg