Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny19 článků
5 článků
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- Peter VandammeProfessor of Microbiology, Ghent UniversityE-mailová adresa ověřena na: ugent.be
- Jenni HultmanNatural Resources Institute FinlandE-mailová adresa ověřena na: luke.fi
- Petri AuvinenInstitute of Biotechnology, University of HelsinkiE-mailová adresa ověřena na: helsinki.fi
- Leon M.T. DicksDistinguished ProfessorE-mailová adresa ověřena na: sun.ac.za
- Jordi RoviraProfesor de ciencia y Tecnología de los Alimentos, Universidad de BurgosE-mailová adresa ověřena na: ubu.es
- Kaisa KoskinenMedical University of Graz, AustriaE-mailová adresa ověřena na: medunigraz.at
- Paw DalgaardProfessor in Predictive Food Microbiology, National Food Institute (DTU Food), Technical UniversityE-mailová adresa ověřena na: food.dtu.dk
- Jevgeni ParshintsevUniversity of HelsinkiE-mailová adresa ověřena na: helsinki.fi
- Danilo ErcoliniProfessor of Microbiology University of Naples Federico IIE-mailová adresa ověřena na: unina.it
- Juho RousuProfessor, Department of Computer Science, Aalto UniversityE-mailová adresa ověřena na: aalto.fi
- Arthur C. OuwehandTechnical Fellow, Health and Nutrition Sciences, DuPont Nutrition & HealthE-mailová adresa ověřena na: dupont.com
- sabri m naserDepartment of Biology & Biotechnology, An-Najah National UniversityE-mailová adresa ověřena na: najah.edu
- Olli-Pekka SmolanderE-mailová adresa ověřena na: helsinki.fi
- Jurkka KuusipaloProfessor, Paper Converting and Packaging, Department of Materials Science, Tampere University of TechnologyE-mailová adresa ověřena na: tut.fi
- Christopher QuinceEarlham InstituteE-mailová adresa ověřena na: earlham.ac.uk
- Steven James HallamUniversity of British ColumbiaE-mailová adresa ověřena na: mail.ubc.ca
- Martin HartmannETH Zürich, Department of Environmental Systems Sciences, Institute of Agricultural SciencesE-mailová adresa ověřena na: microbiome.ch