Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny2 články
0 článků
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- Daniel R. CardosoProf. Associado, Universidade de São PauloE-mailová adresa ověřena na: iqsc.usp.br
- Luiz Alberto Colnagoembrapa instrumentaçãoE-mailová adresa ověřena na: embrapa.br
- Banny Silva Barbosa CorreiaPost-Doc, Insituto de Química, USP São carlosE-mailová adresa ověřena na: usp.br
- Alexandre BerndtEmbrapa Pecuária SudesteE-mailová adresa ověřena na: embrapa.br
- Henrique Ferraz de ArrudaGeorge Mason UniversityE-mailová adresa ověřena na: gmu.edu
- Luciano da F. CostaIFSC-USPE-mailová adresa ověřena na: if.sc.usp.br
- Julio Cesar Pascale PalharesEmbrapa Pecuária SudesteE-mailová adresa ověřena na: embrapa.br
- Lilia AhrneUniversity of CopenhagenE-mailová adresa ověřena na: food.ku.dk
- Yuli Andrea Peña BermudezUniversidade de são PauloE-mailová adresa ověřena na: usp.br
- Leif SkibstedProfessor of Food Chemistry, University of CopenhagenE-mailová adresa ověřena na: food.ku.dk
- Aline M. C. RacanicciFaculdade de Agronomia e Medicina Veterinária, Universidade de BrasíliaE-mailová adresa ověřena na: unb.br
- Andressa de ZawadzkiNordic BioscienceE-mailová adresa ověřena na: nordicbio.com
- Richard Roberto LoboPhD Student, University of FloridaE-mailová adresa ověřena na: ufl.edu
- Caroline Mellinger SilvaResearcher, EmbrapaE-mailová adresa ověřena na: embrapa.br
- Antonio FaciolaUniversity FloridaE-mailová adresa ověřena na: ufl.edu
- Rafael Silvio Bonilha PinheiroProfessor do Departamento de Biologia e Zootecnia da Faculdade de Engenharia de Ilha Solteira - FEISE-mailová adresa ověřena na: bio.feis.unesp.br
- Ives Cláudio da Silva BuenoUniversity of São PauloE-mailová adresa ověřena na: usp.br
- Markus Walkling-RibeiroUniversity of CopenhagenE-mailová adresa ověřena na: food.ku.dk