Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny1 článek
0 článků
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- Athanasios KrystallisExecutive Director, Center of Excellence Food, Tourism & Leisure, Professor, American CollegeE-mailová adresa ověřena na: acg.edu
- Klaus G. GrunertProfessor, Aarhus UniversityE-mailová adresa ověřena na: mgmt.au.dk
- Marcia Dutra de BarcellosAssociate Professor at UFRGS and Senior Researcher at Ghent UniveristyE-mailová adresa ověřena na: ufrgs.br
- Wim VerbekeProfessor of Agro-Food Marketing and Consumer Behaviour, Ghent Univerity, BelgiumE-mailová adresa ověřena na: ugent.be
- Polymeros ChrysochouProfessor of Marketing, Aarhus UniversityE-mailová adresa ověřena na: mgmt.au.dk
- Gene RoweIndependent Consultant, Gene Rowe Evaluations, Norwich, UK.E-mailová adresa ověřena na: strath.ac.uk
- Lynn FrewerProfessor of Food and SocietyE-mailová adresa ověřena na: newcastle.ac.uk
- olga kehagiaUniversity of thessaly, department of economicsE-mailová adresa ověřena na: uth.gr
- Katerina MelfouUniversity of Western MacedoniaE-mailová adresa ověřena na: uowm.gr
- Athanasios PatsiotisAssistant Professor, DEREE, The American College of GreeceE-mailová adresa ověřena na: acg.edu
- Karen BrunsøAssociate professor in marketing, Department of Management, Aarhus UniversityE-mailová adresa ověřena na: mgmt.au.dk
- Themistoklis AltintzoglouSenior Scientist, Nofima, Tromsø, NorwayE-mailová adresa ověřena na: nofima.no
Sledovat
Toula Perrea
Assistant Professor, The American College of Greece
E-mailová adresa ověřena na: acg.edu