Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny69 článků
19 článků
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- Anna AndolfiResearcher, Chemical Sciences Department, University of Naples Federico IIE-mailová adresa ověřena na: unina.it
- Maurizio VurroResearch Director, Institute of Sciences of Food Production, National Research CouncilE-mailová adresa ověřena na: ispa.cnr.it
- Angela TuziDipartimento di Scienze Chimiche - Università di Napoli Federico IIE-mailová adresa ověřena na: unina.it
- Gerardo PuopoloUniversità degli Studi di TrentoE-mailová adresa ověřena na: unitn.it
- Jordi LuqueIRTAE-mailová adresa ověřena na: irta.cat
- Veronique MegalizziPhD, Université libre de BruxellesE-mailová adresa ověřena na: ulb.ac.be
- Charles L. CantrellUSDA-ARSE-mailová adresa ověřena na: usda.gov
- Olivier FeronUCLouvainE-mailová adresa ověřena na: uclouvain.be
- Rosa LanzettaProfessore Ordinario di chimica organica Università di Napoli Federico IIE-mailová adresa ověřena na: unina.it
- Stephen O DukeUniversity of MissisippiE-mailová adresa ověřena na: olemiss.edu
- Yves PoumayUniversity of Namur, NARILIS, Namur, BelgiumE-mailová adresa ověřena na: unamur.be
Sledovat
alessio cimmino
Dipartimento di Scienze Chimiche, Università degli Studi di Napoli Federico II
E-mailová adresa ověřena na: unina.it