Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny32 článků
4 články
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- Ana RivasFacultad de Farmacia. Universidad de GranadaE-mailová adresa ověřena na: ugr.es
- christine edwardsProfessor of Nutritional Physiology, University of GlasgowE-mailová adresa ověřena na: Glasgow.ac.uk
- Angel Gil HernándezUniversidad de Granada, Departamento de Bioquímica y Biología Molecular IIE-mailová adresa ověřena na: ugr.es
- Jane A ScottFlinders University, University of Glasgow, Curtin UniversityE-mailová adresa ověřena na: curtin.edu.au
- Antonio SuarezUniversidad de GranadaE-mailová adresa ověřena na: ugr.es
- Susana FuentesSenior Scientist, RIVME-mailová adresa ověřena na: rivm.nl
- KARIMA KHARROUBprofesseurE-mailová adresa ověřena na: umc.edu.dz
- Juan Antonio MarchalProfessor, Universidad de GranadaE-mailová adresa ověřena na: ugr.es
- Clarice ChemelloProfessor at UFMG, BrasilE-mailová adresa ověřena na: ufmg.br
- María Angel García ChavesProfesora Titular de la Universidad de GranadaE-mailová adresa ověřena na: ugr.es
- Boulahrouf abderrahmaneProfesseur de microbiologie, Université des Frères Mentouri de ConstantineE-mailová adresa ověřena na: umc.edu.dz
- Konstantinos GerasimidisProfessor of Clinical NutritionE-mailová adresa ověřena na: glasgow.ac.uk
- Denis PonceletonirisE-mailová adresa ověřena na: oniris-nantes.fr