Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny1 článek
2 články
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- Keikhosro KarimiVrije Universiteit BrusselE-mailová adresa ověřena na: vub.be
- Safoora MirmohamadsadeghiUniversity of IsfahanE-mailová adresa ověřena na: bio.ui.ac.ir
- Akram ZamaniUniversity of BoråsE-mailová adresa ověřena na: hb.se
- Mohammadreza EhsaniProfessor of Dairy Science and Technology, Science and Research Branch of Azad University, TehranE-mailová adresa ověřena na: ut.ac.ir
- Hamid ZiloueiAssoc. Prof. of Env. Biotech., Department of Chemical Engineering, Isfahan University of TechnologyE-mailová adresa ověřena na: cc.iut.ac.ir
- Ilona Sarvari HorvathAssociate professor, The Swedish Centre of Resource Recovery, University of BoråsE-mailová adresa ověřena na: hb.se
- Sandip BankarAalto University School of Chemical EngineeringE-mailová adresa ověřena na: aalto.fi
- Sabihe Soleimanian-ZadProfessor of Food Microbiology at Isfahan University of Technology,Isfahan,Iran
Sledovat
Hamid Amiri
Associate professor, Department of Biotechnology, University of Isfahan
E-mailová adresa ověřena na: ast.ui.ac.ir