Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny38 článků
6 článků
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- Jack YangAssistant Professor at Wageningen University & Research (Netherlands)E-mailová adresa ověřena na: wur.nl
- Claire Berton-CarabinResearch Director, INRAEE-mailová adresa ověřena na: inrae.fr
- Elke ScholtenAssociate ProfessorE-mailová adresa ověřena na: wur.nl
- Karin Schroen (CGPH)Professor of Food Process Engineering, Wageningen UniversityE-mailová adresa ověřena na: wur.nl
- Costas (C.V.) NikiforidisAssociate Professor Biobased Soft Matter, Wageningen UniversityE-mailová adresa ověřena na: wur.nl
- Emma HinderinkProfessor (Assistant), Process&Energy, TU DelftE-mailová adresa ověřena na: tudelft.nl
- Silvia van KempenE-mailová adresa ověřena na: wur.nl
- Peter FischerProfessor of Food Rheology, ETH ZurichE-mailová adresa ověřena na: hest.ethz.ch
- Atze Jan van der GootAssociate Professor Food Process Engineering, Wageningen UniversityE-mailová adresa ověřena na: wur.nl
- harry bitterProfessor Biobased Commodity Chemisty, Wageningen University, The NetherlandsE-mailová adresa ověřena na: wur.nl
- Renko de VriesWageningen UniversityE-mailová adresa ověřena na: wur.nl
- Remco KornetResearcher, Wageningen UniversityE-mailová adresa ověřena na: wur.nl
- Remko BoomProfessor of Food Process EngineeringE-mailová adresa ověřena na: wur.nl
- Zhili WanSouth China University of TechnologyE-mailová adresa ověřena na: scut.edu.cn
- Patrick IlgAssociate Professor in Theory of Soft MatterE-mailová adresa ověřena na: reading.ac.uk
- Lakshminarasimhan Sridharan (Simha)PhD, Wageningen UniversityE-mailová adresa ověřena na: eatplanted.com
- Mehdi HabibiAssociate Professor, Wageningen UniversityE-mailová adresa ověřena na: wur.nl
- Gerard Giménez-RibesPhD in Physics and Physical Chemistry of Foods, Wageningen University and ResearchE-mailová adresa ověřena na: wur.nl
- A. BastProfessor of ToxicologyE-mailová adresa ověřena na: maastrichtuniversity.nl
- Michiel PostemaProfessor of Physics, Tampere UniversityE-mailová adresa ověřena na: tuni.fi