Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny47 článků
3 články
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- Filiep VanhonackerE-mailová adresa ověřena na: ugent.be
- Zuzanna PieniakConsumer and Sensory Research InstituteE-mailová adresa ověřena na: ibkis.pl
- Guido Van HuylenbroeckProfessor in Agricultural and Rural Environmentla Economics, Ghent UniversityE-mailová adresa ověřena na: ugent.be
- Federico J.A. Perez-Cueto (Armando...Professor, Umeå UniversityE-mailová adresa ověřena na: umu.se
- Joachim ScholdererProfessor, Norwegian University of Life SciencesE-mailová adresa ověřena na: nmbu.no
- Klaus G. GrunertProfessor, Aarhus UniversityE-mailová adresa ověřena na: mgmt.au.dk
- Marcia Dutra de BarcellosAssociate Professor at UFRGS and Senior Researcher at Ghent UniveristyE-mailová adresa ověřena na: ufrgs.br
- Tino Bech-LarsenProfessor, Aarhus UniversityE-mailová adresa ověřena na: asb.dk
- Mario MazzocchiProfessor, University of BolognaE-mailová adresa ověřena na: unibo.it
- Julie BarnettProfessor of Health Psychology University of BathE-mailová adresa ověřena na: bath.ac.uk
- Athanasios KrystallisExecutive Director, Center of Excellence Food, Tourism & Leisure, Professor, American CollegeE-mailová adresa ověřena na: acg.edu
- Matty DemontPrincipal Scientist Market & Food Systems Research, International Rice Research InstituteE-mailová adresa ověřena na: irri.org
- Lynn FrewerProfessor of Food and SocietyE-mailová adresa ověřena na: newcastle.ac.uk
- George ChryssochoidisUniversity of EssexE-mailová adresa ověřena na: essex.ac.uk
Sledovat
Wim Verbeke
Professor of Agro-Food Marketing and Consumer Behaviour, Ghent Univerity, Belgium
E-mailová adresa ověřena na: ugent.be