Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny12 článků
2 články
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- Dr. Shashidhar GhatnurAssistant Research Head, Sarda Biopolymers Pvt.Ltd, RajasthanE-mailová adresa ověřena na: cftri.res.in
- Farooqahmed S KitturAssistant ProfessorE-mailová adresa ověřena na: nccu.edu
- Harish Prashanth K.V.Principal Scientist, CSIR-CFTRI, MysoreE-mailová adresa ověřena na: cftri.res.in
- Pravin Gadkari, Ph.D.Senior Scientist-Formulation, New product developmentE-mailová adresa ověřena na: chr-hansen.com
- Ambati Ranga RaoAssociate Professor, Vignan`s Foundation for Science, Technology and ResearchE-mailová adresa ověřena na: vignan.ac.in
- Reena RaoUniversity of Kansas Medical Center, KSE-mailová adresa ověřena na: kumc.edu
- Indrani DasappaPrincipal Technical OfficerE-mailová adresa ověřena na: cftri.res.in
- Pradeep Singh NegiCSIR-CFTRI, MysuruE-mailová adresa ověřena na: cftri.res.in
- Lisa GeorgeMarquette University June 2009-June 2014E-mailová adresa ověřena na: madisoncollege.edu
- G.Venkateswaranfood Microbiology Department, Central Food Technological Research Institute, Mysore.20
Sledovat
Udaya Sankar Kadimi
Chief Scientist and Head (Rtd.,), Food Engineering, Central Food Technological Research Institute
E-mailová adresa ověřena na: cftri.res.in