Založit si vlastní profil
Veřejný přístup
Zobrazit všechny13 článků
2 články
dostupné
nedostupné
Vychází ze zplnomocnění pro financování
Spoluautoři
- Ashley AdamsonProfessor of Public Health Nutrition, NIHR Research ProfessorE-mailová adresa ověřena na: ncl.ac.uk
- Patrick OlivierAction Lab, Monash UniversityE-mailová adresa ověřena na: monash.edu
- John Nigel Scott MatthewsEmeritus Professor of Medical Statistics, Newcastle University, UKE-mailová adresa ověřena na: ncl.ac.uk
- Emma SimpsonNewcastle UniversityE-mailová adresa ověřena na: ncl.ac.uk
- Marion HetheringtonProfessor Emerita Biopsychology, School of Psychology, University of LeedsE-mailová adresa ověřena na: leeds.ac.uk
- WriedenLecturer in NutritionE-mailová adresa ověřena na: rgu.ac.uk
- Julie M. HarrisProfessor of Psychology, University of St. AndrewsE-mailová adresa ověřena na: st-andrews.ac.uk
- Martine SteadDeputy Director, Institute for Social Marketing, University of StirlingE-mailová adresa ověřena na: stir.ac.uk
- Piers L CornelissenPsychology Department, Faculty of Health and Life Sciences, Northumbria UniversityE-mailová adresa ověřena na: northumbria.ac.uk
- Tom KirkwoodNewcastle University and University of Copenhagen; University of Manchester; National Institute forE-mailová adresa ověřena na: ncl.ac.uk
- Tom CliffordLoughborough UniversityE-mailová adresa ověřena na: lboro.ac.uk
- Maria Ana KadoshMédica, Professora Auxiliar na FMUL, Nutricionista